Vuoden 2017 sisustustrendeissä näkyvät vahvasti luonnonmateriaalit sekä käsintehdyt sisustustavarat. Myös värimaailmassa tulevat vahvasti esille lämpimät ja maanläheiset sävyt. Pinnalla pysyvät edelleen erilaiset sinisen ja vihreän sävyt sekä pastellit.

Kuvatapetti

Tikkurila valitsi vuoden 2017 väriksi murretun Angoran, joka sekin kertoo murrettujen värien suosion noususta.

Vaaleisiin pastellisävyihin luodaan kontrastia tummilla harmaan, vihreän ja sinisen sävyillä. Tehosteväreinä nähtävissä on erilaisia murrettuja punaisen ja vihreän sävyjä.

Yllä olevassa ihanassa Rottinki-tapetissa on havaittavissa luonnonmateriaalien tuntu sekä lämpimät ruskeansävyt. Kaarevat muodot luovat liikettä ja ryhtiä tilaan.

Vuoden 2017 Pantone-väriksi valittu Greenery (Pantone 15-0343) on raikas ja se kuvastaa tuoretta uutta alkua. Raikas vihreä on kuitenkin täysi vastakohta Tikkurilan hillitylle Angoralle. Kirkasta vihreää tullaankin sisustuksessa näkemään laajalti viherkasvien ja tehosteseinien muodossa sekä pienemmissä sisustustavaroissa.

Kasviaiheisella kuvatapetilla luot helposti raikasta tunnelmaa sisustukseen ja mikä parasta, nämä kasvit säilyvät kauniina ilman kasteluakin.

Vuoden 2017 Pantone

Kuvan tapetti: Sademetsän yllä

Kuvatapetin sävyttäminen trendivärien mukaan

Oletko löytänyt sopivan kuvan tapetille, mutta kuvan värimaailma ei kohtaa sisustussuunnitelman kanssa? Ei hätää, autamme mielellämme sinua löytämään oikeanlaisen värimaailman kuvallesi. Voimme sävyttää kuvia toiveidesi ja mahdollisten värimallien mukaan.

Alla pari esimerkkiä yhdestä upeasta kaupunkitapetistamme, joka on sävytetty Tikkurilan Angoran (H466) ja Denim (N429) värimallien mukaan. Denim on myös yksi vuoden trendiväreistä ja kuuluu Tikkurilan Clay-värikokoelmaan.

Originaali tapetti ilman sävytystä

Kaupunkitapetti alkuperäinen värimaailma

Tapetti sävytettynä Tikkurilan vuoden värin Angoran mukaan

Kaupunkitapetti sävytettynä, Tikkurilan vuoden 2017 värillä, AngorallaTikkurila vuoden 2017 väri

Tapetti sävytettynä Denim-värimallin mukaan 

Kaupunki tapetti sävytettynä Denim-värimallin mukaanTikkurila Denim

Mikäli haluat, että kuvaa muokataan mainitse siitä erikseen tilauksen teon yhteydessä kohdassa ”muokkaa kuvaa” tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovi räätälöitävästä tilauksesta.

Lähetämme jokaisesta räätälöidystä tilauksesta vedoksen hyväksyttäväksi asiakkaalle. Näin varmistetaan, että lopputulos on varmasti mieluinen.