Huhtikuussa meidän tuotevalikoimaamme tuli uutena lisänä Akustiikkalevyt sekä mattapintaiseen valokuvapaperiin painetut julisteet.

 

Akustiikkalevyt on äänenvaimentamiseen tarkoitettu levy ja yleisesti niitä tarvitaan julkisissa tiloissa sekä suurissa hallimaisissa rakennuksissa, joissa on paljon melua ja ääntä heijastavia kovia pintoja. Meidän akustiikkalevymme on tarkoitettu vain sisätiloihin ja seinäasennuksiin. 

Levyn ominaisuudet:

  • Absorptioluokka A
  • Levy on testattu ja luokiteltu palamattomaksi standardin EN ISO 1182 mukaan.
  • Levy on kierrätettävissä

Levyä asennettaessa tulee seurata oheisten asennuskuvia, asennusohjeita sekä mallikuvia. Järjestelmäpaino (koosta riippuen ja sisältäen kiinnitysjärjestelmän) n. 1.4kg

Akustiikkalevyn kustomointi:

Levyjen pintaan pystyy meillä printtaamaan kuvan. Muista skaalata kuva, niin että se näkyy esikatselussa levyllä niinkuin haluat. Useamman levyn tilauksessa, kannattaa miettiä miten haluat kuvan näkyvän neljällä levyllä. Huolehdi, että haluamasi kuvan yksityiskohdat eivät osun juuri levyjen väliselle alueelle. Useamman levyn tilauksessa suosittelemme käyttämään sellaista kuvaa joka on helppo jakaa useammalle levylle. Ks. kuva 1. Akustiikkalevyn toimitusaika on 6 arkipäivää.

Meidän julisteemme valmistetaan mattapintaiselle valokuvapaperille. Julistetta tehdessäsi, muista skaalata haluamasi kuva juuri oikean kokoiselle julistepohjalle (toimii samalla tavalla kuin tapetin koon määritys). Julisteiden valmistukseen asiakas voi valita meidän valikoimastamme haluamansa kuvan tai tuottaa omasta valokuvasta, maalauksesta tai piirroksesta julisteen.

Kehykset eivät kuuluu myytäviin tuotteisiimme.

Kehykset eivät kuulu tuotevalikoimaamme.