Voit tilata tuotteita verkkokaupastamme ilman jäsenyyttä ja salasanaa. Suosittelemme kuitenkin rekisteröitymään sivustollemme, silloin näet tilaushistoriasi ja saat ensimmäisenä tiedot parhaista tarjouksista. Voidaksesi tehdä tilauksia sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tai sinulla tulee olla huoltajan suostumus tilausta tehdessä. Kaikkien tuotteidemme hinnat sisältävät alv 24 %.

Noudata esikatselussa annettuja ohjeita tilauksen valmistelussa ja lisää tilaus ostoskoriin. Maksu- ja toimitustavan valitset kassalla. Päätät tilauksen kun siirryt vahvistamaan sen.  Lue lisää hinnoista ja maksutavoistamme

Jokaisesta tehdystä tilauksesta toimitetaan sekä tilaus- että toimitusvahvistus annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tilausvahvistus

Tilauksen tehtyäsi lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tarkista omat tietosi huolellisesti, mikäli tilauksessa tai tiedoissasi ilmenee virhe ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin voimme sopia tilauksen korjaamisesta.

Tilauksen toimittaminen

Toimitamme tilaukset postipakettina paikalliseen postitoimipaikkaanne, josta voitte noutaa paketin. Toimituksen hinta on aina 9,90€/tilaus. Saatte toimitusvahvistuksen ja seurantatunnuksen sähköpostiin, kun olemme lähettäneet tilauksen. Seurantatunnuksella voitte seurata paketin kulkua Postin sivulta. Saat ilmoituksen tekstiviestillä kun tilaus on noudettavissa postista. Toimitusaikamme on sijainnista riippuen 3-5 työpäivää. Heinäkuun ajan toimitusaika on poikkeuksellisesti 10 työpäivää. Kiireellisissä tilauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Pidätämme oikeudet mahdollisiin kuljetusyrityksestä johtuviin myöhästymisiin.

Palautukset

Kuvatapettimme valmistetaan mittatilaustyönä ja näin ollen ne eivät sisällä palautusoikeutta. Mikäli tuotteessa on virhe tai et ole siihen tyytyväinen löydät ohjeet tuotteen palautukseen alta.

Virheelliset tuotteet

Mikäli tuote on virheellinen tai toimituksen aikana vahingoittunut, tulee tuotteesta tehdä ilmoitus asiakaspalveluumme. Mukaan tulee liittää kuvaus virheestä tai vahingosta ja kuvat tuotteesta.

Virheelliset tuotteet korvaamme pääsääntöisesti toimittamalla tilalle uuden virheettömän tuotteen. Mikäli tämä ei ole mahdollista, neuvotellaan hinnan alennuksesta tai tuotteesta maksetun hinnan palauttamisesta.

Virheelliset todetut tuotteet palautetaan Yritykselle postitse merkinnällä: 

Kuvatapetti.fi
C/O Printteri Oy /ASIAKASPALAUTUS
Perälänkatu 5
20540 Turku

Yritys vastaa virheellisen tuotteen palauttamisesta sekä uuden virheettömän Tuotteen toimituksesta aiheutuvista postikuluista.

Yritysasiakkaat ja ammattilaiset

Haluatko tilata kuvatapettia yrityksesi tiloihin, asiakkaallesi, julkisiin tiloihin tai saada lisätietoa tuotteistamme?

Ota yhteyttä myyntiimme.