• Unelmien tapetti & ALEKOODI: lasituvanminiatyyrit

  Lasituvan Miniatyyrit -blogin takana hääräävä Kati Kainulainen löysi unelmiensa tapetin remonttikohteeseensa. Kurkista kuvat ennen ja jälkeen projektin. Lunasta myös -15%:n ALEKOODI, joka käy kaikkiin tapettitilauksiimme.
  Lue lisää
 • Länsi-Herttoniemen ihana ja vehreä Kahvila Verso

  - Siitä tuli makee, yksi hienoimpia sarjan historiassa, toteaa Jyrki Sukula Facebookissa Kahvila Versoa koskevassa videopäivityksessä. Ja tulihan siitä – Kuvatapetti.fi on ollut jo useamman Kuppilat Kuntoon -kohteen uudistuksessa mukana, mutta Kahvila Verso on kyllä selkeästi kohteista sisustukseltaan vailla vertaa. Kuvatapettia on käytetty inspiroivasti tilan pylväsrakenteissa sekä seinillä.
  Lue lisää
 • Pienenkin ravintolan sisustukseen kannattaa panostaa - Ravintola Tuuheikko sai seinälleen upean flamingotapetin

  Pienessä Sammatin kylässä Uudellamaalla sijaitseva Ravintola Tuuheikko koki muodonmuutoksen eilisessä Kuppilat Kuntoon, Jyrki Sukula -ohjelmassa. Kuvatapetti oli mukana ravintolan uudistuksessa ja paikan päälle toimitettiin upea trooppinen flamingotapetti, joka sopii ravintolan värimaailmaan kuin nakutettu. Se myös luo pieneen ravintolaan värikkään katseet vangitsevan yksityiskohdan.
  Lue lisää
 • Karttatapetti Ravintola El Mundoon - Kuppilat Kuntoon, Jyrki Sukula!

  Kuvatapetti.fi pääsi tekemään yhteistyötä Kuppilat Kuntoon, Jyrki Sukula -ohjelman kanssa, kun ohjelman toinen tuotantokausi pyörähti käyntiin helmikuussa. Kahdessa ensimmäisessä jaksossa Sukula seikkailee Espanjan Fuengirolassa, mutta kolmannessa jaksossa, jonka ensiesitys nähtiin tänään klo 20.00 Nelosella, palataan takaisin Suomeen.
  Lue lisää
 • Graafisia muotoja ja tarkkaan valittuja värikokonaisuuksia – Esittelyssä Virpi Karjalainen aka Kuosittelija

  Virpi Karjalainen aka Kuosittelija on turkulainen kuosisuunnittelija ja fengshui-konsultti, jonka monet intohimon kohteet kulminoituvat kodin sisustukseen ja estetiikkaan. Perinteisen kynän ja paperin sijaan hän käyttää suunnittelussaan vaihtelevia sekatekniikoita ja digitaalista kuvamanipulaatiota. Inspiraatio löytyy usein ympäröivän maailman väreistä ja muodoista, jotka valokuvauksen kautta päätyvät osaksi kuoseja.
  Lue lisää
 • Haurasta ja lujaa silmänruokaa Satakunnasta - Esittelyssä Sirpa Ojalan tapetit

  Sitä tarjoilee Pomarkun kunnassa Galleria Kerimannia emännöivä taidemaalari Sirpa Ojala. Sirpa on pitkän linjan taiteilija, jonka ehtymättömänä inspiraation lähteenä toimii rakkaus kotiseutuun ja sen luontoon.
  Lue lisää
 • Nostalgista vintage-henkistä kollaasitaidetta höystettynä ripauksella huumoria ja ironiaa – mastered by Saksikäsi-Riikka!

  Riikka Fransilan monikerroksisissa taideteoksissa kukkivat luovuuden lisäksi maailman turuilta ja toreilta löytyneet kuvat ja mainokset.
  Lue lisää
 • Rauhallinen tunnelma ja ripaus taikaa - Esittelyssä Päivi Kankareen tapetit

  Päivi Kankareen tapetit ovat hillittyjä ja värimaailmaltaan rauhallisia, niissä on myös ripaus taikaa. Malliston tapeteista löytyy useampi väriversio ja jokainen tapetti on saatavana myös mustavalkoisena.
  Lue lisää
 • Sammakoita sisustuksessa - Esittelyssä Kia-Maria Aho

  Sammakoita, possu ja tunnistettavia jälkiä taidehistoriallisesti merkittävistä maalauksista. Kia-Maria Ahon työt taipuvat leikkisiksi tapeteiksi, jotka huokuvat tarinoita ja tunnetta sekä pakottavat suunpielet pieneen hymyyn. Nämä tapetit ovat juuri sinulle, mikäli halaajat kotiisi lämpöä, iloisuutta ja ennen kaikkea hauskoja yksityiskohtia. Ahon tapetit sopivat niin lastenhuoneeseen, kun vaikkapa lukunurkkauksen piristykseksi. 
  Lue lisää
 • Sadun ja luonnon taikaa – esittelyssä Keanne Van De Kreeke

  Keannen tapettimallistosta ei puutu väriä eikä tarinaa. Moni Keannen tapettimalleista onkin kuin luotu lastenhuoneeseen, kuten vaikkapa punasävyinen "Knock Knock" tai valloittavan ihana "Lohikäärmeen kutitus". Tapettimallistosta löytyy kuitenkin myös klassisempia metsäaiheisia tapetteja sekä useista malleista on saatavana myös mustavalkoinen versio.
  Lue lisää
 • Maanläheisiä värejä ja pehmeitä pensselinvetoja

  Johanna "Ponni" Karvosen tapettimallisto koostuu kauniista maisemista, maanläheisistä väreistä ja pehmeistä rennoista pensselinvedoista. Mallistost löytyy myös abstrakteja pintoja, joissa väri ja pensselinvedot saavat puhua puolestaan.
  Lue lisää
 • Surrealismia ja mystiikkaa – esittelyssä Jenni Ritamäen tapetit

  Rita Hill alias Jenni Ritamäki on suomalainen taiteilija, kuvittaja ja art director. Dubaista käsin työskentelevän taiteilijan kiinnostuksen kohteena ovat aina olleet mixmedia-taideteokset, mutta hän on tunnettu myös brand designista ja kuvituksista. Rita Hillin työt vaihtelevat isoista surrealistisista taideteoksista aina sisustussuunnitteluun.
  Lue lisää
 • Annika Bengtsin hurmaavat kukkatapetit

  Annika Bengts on Lahden muotoilu- ja taideinstituutista valmistunut sisustusarkkitehti, jonka elämässä piirtäminen ja maalaaminen ovat olleet vahvasti mukana jo pienestä saakka. Annika pitää suunnittelun tärkeimpinä lähtökohtina idean uutuusarvoa ja ajattomuutta, humoristista lähestymistapaa unohtamatta. Tarkka visuaalinen hahmotuskyky ja taiteellinen lähestymistapa ovat Annikan vahvuuksia suunnittelijana.

  Lue lisää
 • Kuvatapetteja kevään 2017 trendivärien mukaan

  Vuoden 2017 sisustustrendeissä näkyvät vahvasti luonnonmateriaalit sekä käsintehdyt sisustustavarat. Myös värimaailmassa tulevat vahvasti esille lämpimät ja maanläheiset sävyt. Pinnalla pysyvät edelleen erilaiset sinisen ja vihreän sävyt sekä pastellit.
  Lue lisää
 • Talvisia tapetti-ideoita

  Ihania talvisia tapetti-ideoita. Kuka sanoi, ettei talvinen tapetti sopisi kotiin vuoden ympäri?
  Lue lisää
 • Koulujen alku - hauskoja tapetteja lastenhuoneeseen

  Koulujen alku on jännittävää aikaa, varsinkin nuorille, jotka aloittavat ensimmäisen kouluvuotensa. Kuten kaikki vanhemmat tietävät koulujen alku tarkoittaa myös uusien siistien vaatteiden, kirjoitusvälineiden sekä kirjojen hankkimista.
  Lue lisää
 • Tapetti-ideoita mökille

  Mökki on rentoutumisen ja puuhastelun paikka. Pintaremonttia kaipaavia yksityiskohtia yleensä löytyy, mutta niitä toteutetaan omalla rytmillä. Välillä kalastetaan ja välillä nautitaan loikoillen riippumatossa hyvän kirjan parissa. Kokosimme muutamia kuvatapetti-ideoita mökille.
  Lue lisää
 • Trendivärejä 2016

  Pinnalla ovat luonnonläheinen sisustus, johon kuvatapetti sopii mainiosti. Heleän roosansävyjen lisäksi pinnalle ovat nousseet tummat sävyt.
  Lue lisää
 • Kuvatapetilla lämpöä ja tunnelmaa vaateliikkeeseen

  Mer'ville Store vaatemyymälä päätti sisustaa myymälänsä kuvatapetilla. Ruskeanoranssi kuvatapetti tuo lämpöä ja tunnelmaa liikkeeseen.
  Lue lisää
 • Pohjoista luontoa henkivä sisustus Korpilammella

  Hotelli Korpilammella sisustus henkii pohjoisen värejä ja luontoa.
  Lue lisää