• Huhtikuun hurmio

  Huhtikuu, kesä on lähestymässä hurjaa vauhtia. Katso mitkä tämän hetkiset kesän sisustustrendit ovat.
  Lue lisää
 • Trendikäs 2021 osa 1

  Osa 1 2021-luvun tulevista trendeistä. Mikä on suunnittelijoiden mielestä in ja mikä out?
  Lue lisää
 • Sinulle räätälöity tapetti

  Kuvatapetin paras puoli on, että se tehdään aina mittatilaustyönä sinulle. Kuvatapetti.fissä pystyt rajaamaan kuvan haluamallasi tavalla, mutta kuvaa voidaan käsitellä myös muilla tavoilla uniikin ja tarvettasi vastaavan tapetin saamiseksi.
  Lue lisää
 • Länsi-Herttoniemen ihana ja vehreä Kahvila Verso

  - Siitä tuli makee, yksi hienoimpia sarjan historiassa, toteaa Jyrki Sukula Facebookissa Kahvila Versoa koskevassa videopäivityksessä. Ja tulihan siitä – Kuvatapetti.fi on ollut jo useamman Kuppilat Kuntoon -kohteen uudistuksessa mukana, mutta Kahvila Verso on kyllä selkeästi kohteista sisustukseltaan vailla vertaa. Kuvatapettia on käytetty inspiroivasti tilan pylväsrakenteissa sekä seinillä.
  Lue lisää
 • Pienenkin ravintolan sisustukseen kannattaa panostaa - Ravintola Tuuheikko sai seinälleen upean flamingotapetin

  Pienessä Sammatin kylässä Uudellamaalla sijaitseva Ravintola Tuuheikko koki muodonmuutoksen eilisessä Kuppilat Kuntoon, Jyrki Sukula -ohjelmassa. Kuvatapetti oli mukana ravintolan uudistuksessa ja paikan päälle toimitettiin upea trooppinen flamingotapetti, joka sopii ravintolan värimaailmaan kuin nakutettu. Se myös luo pieneen ravintolaan värikkään katseet vangitsevan yksityiskohdan.
  Lue lisää
 • Karttatapetti Ravintola El Mundoon - Kuppilat Kuntoon, Jyrki Sukula!

  Kuvatapetti.fi pääsi tekemään yhteistyötä Kuppilat Kuntoon, Jyrki Sukula -ohjelman kanssa, kun ohjelman toinen tuotantokausi pyörähti käyntiin helmikuussa. Kahdessa ensimmäisessä jaksossa Sukula seikkailee Espanjan Fuengirolassa, mutta kolmannessa jaksossa, jonka ensiesitys nähtiin tänään klo 20.00 Nelosella, palataan takaisin Suomeen.
  Lue lisää
 • Talvisia tapetti-ideoita

  Ihania talvisia tapetti-ideoita. Kuka sanoi, ettei talvinen tapetti sopisi kotiin vuoden ympäri?
  Lue lisää
 • Koulujen alku - hauskoja tapetteja lastenhuoneeseen

  Koulujen alku on jännittävää aikaa, varsinkin nuorille, jotka aloittavat ensimmäisen kouluvuotensa. Kuten kaikki vanhemmat tietävät koulujen alku tarkoittaa myös uusien siistien vaatteiden, kirjoitusvälineiden sekä kirjojen hankkimista.
  Lue lisää
 • Tapetti-ideoita mökille

  Mökki on rentoutumisen ja puuhastelun paikka. Pintaremonttia kaipaavia yksityiskohtia yleensä löytyy, mutta niitä toteutetaan omalla rytmillä. Välillä kalastetaan ja välillä nautitaan loikoillen riippumatossa hyvän kirjan parissa. Kokosimme muutamia kuvatapetti-ideoita mökille.
  Lue lisää
 • Kuvatapetilla lämpöä ja tunnelmaa vaateliikkeeseen

  Mer'ville Store vaatemyymälä päätti sisustaa myymälänsä kuvatapetilla. Ruskeanoranssi kuvatapetti tuo lämpöä ja tunnelmaa liikkeeseen.
  Lue lisää
 • Pohjoista luontoa henkivä sisustus Korpilammella

  Hotelli Korpilammella sisustus henkii pohjoisen värejä ja luontoa.
  Lue lisää