Kuvatapetin paras puoli on, että se tehdään aina mittatilaustyönä sinulle. Kuvatapetti.fissä pystyt rajaamaan kuvan haluamallasi tavalla, mutta kuvaa voidaan käsitellä myös muilla tavoilla uniikin ja tarvettasi vastaavan tapetin saamiseksi.

Oletko löytänyt ihanan kuvan, josta haluaisit teettää tapetin, mutta kuvan sommittelu ei istu tilaan tai sisustukseen? Tiesitkö, että tapetin voi tilata peilikuvaksi käännettynä ja esimerkiksi tekstuuritapetit voidaan kääntää sivuittain. Nämä muokkaukset eivät maksa sinulle mitään.

Karhu peilikuva

Karhu ja tupasvillat -tapetti peilikuvaksi käännettynä ja originaalina versiona.

Kaikkia värikuvatapetteja saa tilattua myös mustavalkoisina ja seepian sävyisinä. Säädämme lisäksi toiveittenne mukaan kuvan kirkkautta, kontrastia tai värien kylläisyyttä. Näistä muokkauksista veloitamme 19,85€ ja saat muokatun kuvan hyväksyttäväksi ennen lopullisen tapetin tulostusta.

Vanha vene

Vanha vene -tapetti originaalina, mustavalkoisena ja seepian sävyisenä.

 

 Kesäheinä-tapetti vähennetyllä ja lisätyllä värikylläisyydellä.

Teemme lisäksi muuta kuvien muokkausta toiveidenne mukaan: kuvista voidaan poistaa kohteita, koota kollaasitapetti useista kuvista tai esimerkiksi kasvattaa tapetin kokoa kuviota kopioimalla tai peilaamalla. Kuvatapetti voidaan vaikkapa sävyttää täsmälleen sisutuksesi sävyiseksi värikartan avulla.

 

Lontoo-tapetti sävytettynä Tikkurilan sävyyn Denim.


Kuvankäsittelytyöstä veloitamme tuntihinnan mukaan. Kysy ilmaista hinta-arviota [email protected]!