Huhtikuu, kesä on lähestymässä hurjaa vauhtia. Katso mitkä tämän hetkiset kesän sisustustrendit ovat.

Sisustussuunnittelijat enteilevät kesän tuovan kaikkea vanhaa esille sisustuksessa. Vaikka kaikki-valkoinen tyyli on modernia ja on pysynyt muodissa monta vuotta, uskotaan sen vieläkin olevan osa Kesän 2021 trendejä. Valkoiseen sisustustyyliin kuitenkin tulee sekottumaan Second-hand-kirpputori hehkutus. Kaikki kierrätetty ja uudelleen tuunattu tulee ottamaan joka kodista katseenkiinnittäjän roolin. 

Kuva lähteestä Unsplash, Jorge De Jorge

Suunnittelijat uskovat valkoisen sistustustyylin ja kirpputorilta löytyneiden aarteiden sekottuvan ja luovan harmonian mikä huokuu menneitä aikoja. Ihmisten kasvava halu kierrättää ja pitää huolta maapallosta tulee myös ajamaan tähän tilanteeseen. Erilaisten maanläheisten värien ja materiaalien käyttö sisustuksessa tulee lisääntymään. 

Kuva lähteestä Unsplash, Curology

Kuva lähteestä Unspalsh, Mitch Moondae

Myös Stillness-niminen trendi jatkaa kasvuaan. Stillness tarkoittaa juurikin kylmien ja tehdasmaisten materiaalien ja tilojen luomista. Stillnessiä yleensä pehmennetään pellavakankaasta tehdyillä sisustuselementeillä sekä kasveilla.

Kuva lähteestä Unsplash, Nina Koepfer

Kuva lähteestä Unsplash, Jared Rice

Meiltä kuvatapeltilta löytyy valikoimasta tekstuuritapetteja sekä meillä on mahdollista myös tuottaa omasta haluamasta kuvastasi tapetti, jos mielenkiintona on saada omaan kotiin Stillness-tyylisuunnan tuntua, mutta ei vaikka sattumoisin löytyisi autenttista betoniseinää. Kuvatapetti, Tekstuuritapetit.