Koulujen alku on jännittävää aikaa, varsinkin nuorille, jotka aloittavat ensimmäisen kouluvuotensa. Kuten kaikki vanhemmat tietävät koulujen alku tarkoittaa myös uusien siistien vaatteiden, kirjoitusvälineiden sekä kirjojen hankkimista.

Myös koululaisen huone voi tarvita pientä pintaremonttia, tapetit voivat olla vanhoja tai yläasteelle siirryttäessä halutaan uudistaa vanha huone omalle tyylille sopivaksi. Kokosimme muutamia hauskoja tapetti-ideoita lasten ja nuorten huoneisiin. 

Avaruus-tapetti lastenhuoneeseen

Tumma avaruusaiheinen tapetti luo hienon kontrastin muuten vaaleaan tilaan. Värikkäät yksityiskohdat viimeistelevät huoneen ja luovat rennon tunnelman.

Lastenhuoneen tapetit

Kuviotapetti omalla lempiaiheella on näyttävä ja pitkäikäinen. Oikealla puolella oleva graffiti-tapetti antaa huoneeseen heti omaperäisen ja räväkän tunnelman.

Kaikki mallistomme graffiti-tapetit löydät täältä.

Tekstitapetti nuorten huoneeseen

Mustavalkoinen Ulkoavaruus-tapetti sopii vanhemmankin pojan tai tytön huoneeseen. Graafinen tapetti sopii hyvin yhteen puisten kalusteiden kanssa.

Tapetit lastenhuoneeseen

Kettuaiheinen kuviotapetti luo retroa tunnelmaa. Tapetin harmaa taustaväri pitää huoneen valoisana ja oranssit ketut puolestaan toimivat mainioina väriläiskinä. Tämä tapetti sopii niin aikuiseen makuun kuin pikkutaaperon huoneeseen.

Kaikki lasten tapetit
Tapetti omasta kuvasta