Graafinen mustavalkoinen kuvatapetti Barceloonan kaupungista.

1. Tapetin koko

Maksimikoko: 625 cm × 389 cm

2. Kuvan rajaus

3. Materiaali

Hinta:
Syötä yllä pyydetyt tiedot saadaksesi hinta-arvion.

Autamme mielellämme kuvan muokkaukseen liittyvissä asioissa. Voimme esimerkiksi muuttaa kuvan värisävyjä, säätää kirkkautta tai poistaa kuvasta kohteita. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille ideasi, niin lähetämme sinulle hinta- ja muut tiedot työstä sähköpostiin. Emme veloita kyselystä tai tarjousten lähettämisestä.

Esikatselussa voit katsella valitsemaasi kuvatapettia eri huonetiloissa ja rajata kuvan haluamallasi tavalla. Huonetilat vaihtuvat sen mukaan minkä kokoisen tapetin olet tilaamassa. Tämä mahdollistaa sen, että pystyt helpommin arvioimaan miltä tapetti tulee näyttämään erikokoisissa tiloissa ja suhteessa huonekaluihin.

1. TAPETIN KOKO
Aloita esikatselu syöttämällä tapetoitavan seinän leveys ja korkeus. Laske mukaan asennusvaraa (3-6 cm). Tapetti toimitetaan 57 cm levyisinä vuotina. Pienin toimitettava tapettitilaus on 57x100 cm.

2. KUVAN RAJAUS
Rajaa kuva haluamallasi tavalla viemällä hiiri pienen kuvan päälle.

3. MATERIAALI
Valitse tapettimateriaali, jolle haluat kuvatapettisi painatettavan.

Lisäohjeita mittaamiseen, kuvanrajaamiseen ja materiaalin valintaa saat klikkaamalla sinisiä kysymysmerkkejä.

Huom! Esikatselumme on kuitenkin vain suuntaa antava ja sen tarkoitus on helpottaa tapetin ja huoneen mittasuhteiden arviointia. Taiteilijatapettien kuvatapetti.fi -vesileima ei tulostu tapettiin.

Tuotetyyppi: Kuvatapetti
Toimitusaika: 3-5 työpäivää

Valikoimissamme on kaksi laadukasta Non-Woven tapettia, vinyylitapetti ja paperitapetti. Vinyylitapettia suosittelemme tiloihin, joissa vaaditaan hyvää liankestoa. Pehmeä ja sileäpintainen paperitapetti sopii hyvin esimerkiksi vanhan talon sisustamiseen. 

Kuvatapettimme on helppo asentaa ja toimitamme tuotteiden mukana aina asennusohjeet. Lue lisää materiaaleista ja asennusohjeista.

Toimitamme kaikki tilaukset asennusohjeiden kanssa. Lähetämme toimitus- ja tilausvahvistuksen sähköpostiin kun olemme vastaan ottaneet tilauksen. Tilaukset toimitetaan postipakettina asiakkaan lähimpään postitoimipaikkaan. Toimitusaikamme on sijainnista riippuen 3-5 työpäivää. Toimituksen hinta on 9,90 €. Lue lisää tilauksesta ja toimituksestamme täältä.

Tarjoamme kolme erilaista vaihtoehtoa uniikin kuvatapetin suunnitteluun:

  1. Voit valita kuvan tapettiisi valmiista mallistoistamme: kaupungit, eläimet, luonto lasten tapetit, kartat, taide, vintage, tekstuurit tai kirjaimet.

  2. Voit myös ladata oman kuvasi palveluumme ja me painatamme siitä tapetin. Luo oma kuvatapetti.

  3. Mikäli et löydä sopivaa kuvaa mallistoistamme, voit etsiä kuvan kuvapankistamme, josta löydät yli 50 miljoonaa hyvälaatuista kuvaa.